Velkommen til NORDROCS 2022 og «first call for abstracts»

Kjære Miljøringen-venner! Kanskje du kan få gjort noe med dette i juleferien?

 

Etter to år med utsettelse på grunn av Covid-pandemien, kan vi endelig invitere dere til NORDROCS 2022!
NORDROCS 2022 arrangeres i Oslo, 5.-8. september 2022 på Scandic Holmenkollen Hotel.

 

Organisasjonskomiteen oppfordrer dere til å sende inn sammendrag/abstracts på engelsk. Se mer info under linken FIRST CALL FOR ABSTRACTS. Her finner du også “Guidelines for submission of abstracts”. Frist for levering er 15. Januar 2022. Muntlige presentasjoner og plakatpresentasjoner vil bli valgt ut basert på anbefalingene fra programkomiteen. For aksepterte muntlige presentasjoner vil vi etter bekreftelsen be om en kort artikkel (maks. to sider) til konferanseprogrammet.

Hjemmesiden for NORDROCS www.nordrocs.org oppdateres kontinuerlig etterhvert som programmet for konferansen tar form. Programmet vil være klart i april/mai 2022.

Visjonen for NORDROCS denne gang er “Crossing Borders”, med mål om å dele og diskutere måten vi forvalter forurenset grunn og forurensede sedimenter i Norden. Vi har felles interesser om åpenhet når det gjelder utvikling i og utenfor landene våre. Dette gjelder også for sanering av forurensede lokaliteter. De nordiske landene har store naturlige og demografiske variasjoner. Dette har ført til ulike tilnærminger og fokus på arbeidet med å rydde i forurensede lokaliteter. De fire landene har opparbeidet kunnskap om forskjellige måter å håndtere forurensede lokaliteter, noe som gir oss en flott mulighet til å lære av hverandre!

 

Vi håper på mange norske bidrag!

Comments are closed.