Trygve Sverreson er tildelt Miljøringenprisen for 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er med stor glede vi tildeler Trygve Sverreson, EcoPros AS, Miljøringenprisen for 2018. 

Miljøringen ønsker på denne måten å belønne personer som gjennom sin aktivitet har satt fokus på fagfeltet forurenset grunn og sedimenter på en positiv måte. 

Årets prisvinner er blitt nominert av en pen bukett med fageksperter innen forurenset grunn og -sedimenter. Han har en imponerende CV å vise til og høster lovord i hele fagmiljøet. Trygve har vært svært delaktig i arbeidet med å pålegge bedrifter og bransjer søknadsplikt og kontroll med utslipp. Miljøarbeidet har også ført ham via sementindustrien og over på arbeidet med å utvikle Langøyas sentrale rolle innen mottak av avfall. Prisvinneren har vært pådriver, prosessrådgiver og ansvarlig for utvikling av prosedyrer for mottak av ulike typer avfall. Han har jobbet aktivt med å redusere utslipp til naturen og etablere løsninger for å ta hånd om forurenset materiale på en sikker måte.

Prisen ble delt ut på temamøtet i Sandefjord 13. og 14. november 2018 i forbindelse med 25-årsjubileet til Miljøringen. Trygve Sverreson signerte prisen på en fin måte med foredraget «Langøya – fra forlatt steinbrudd til fjordidyll«.

Les mer om statutter for Miljøringenprisen her.

Disse har fått miljøringenprisen tidligere:
Tor Løken i 2005, Erle Grieg Astrup i 2006, Gijs Breedveld i 2009, Per Oskar Mengshoel i 2010, Rolf Tore Ottesen i 2011, Hans Jørund Hansen og Harald Solberg i 2012, Torgeir Bakke i 2013, Ola Bruskeland i 2014, Per-Erik Schulze i 2015, Marianne Langedal i 2016 og Marianne Olsen i 2017. 

 

 

Comments are closed.