Påmeldingen til NORDROCS 2022 er i gang!

Kjære Miljøringen-venner!

Vi kan endelig ønske velkommen til NORDROCS 2022 i Oslo. Dette er en etterlengtet nordisk konferanse, utsatt to ganger fra 2020, og ikke holdt i Norge siden 2012. Neste mulighet i Norge blir i 2030, så benytt sjansen til å delta og lære om nye metoder og spennende prosjekter fra Norden og Europa for øvrig.

Vi har spesielt inviterte (key note) foredragsholdere fra Norge, Sverige, Danmark, Østerrike, Nederland, England og USA. Og konferansen åpnes av selveste ordføreren i Oslo!

Konferansen skal være i det fantastiske og nyrenoverte hotellet Scandic Holmenkollen, med utsikt over byen og med et treningssenter større en SATS sine! Mange gode grunner til å melde seg på, altså! Overtal også gjerne sjefen din til å bli sponsor, og få dermed enda mer ut av arrangementet!

Selve konferansen er tirsdag 6. – onsdag 7. september. Mandag 5. september er det faglige kurs du kan melde deg på, og på kvelden er det mottakelse i Oslo rådhus. For de som ønsker det, avsluttes konferansen torsdag 8. september med besøk til Langøya.

NB! Det er billigst å melde seg på innen 9. mai (såkalt early bird fee)!

 

PÅMELDING HER.  

Les mer om NORDROCS 2022 på https://nordrocs.org/

 

 

Comments are closed.