Vinner kåret i logokonkurransen vår

Logokonkurransen vår var svært populær. 27 personer fra fjern og nær sendte inn forslag, og vi hadde opp mot 50 forskjellige logoer å velge mellom. Veldig mye godt arbeid. Styret i Miljøringen ble til slutt enige om denne rangeringen:

 

1. plassen og premien på 10 000 kr gikk til Ruben Larsen, som er grafisk designer

 

 

 

1. plass

 

 

 

 

Litt om Ruben Larsens egne tanker bak logoen:
 
– «lettlest og seriøs skrifttype
– tatt med «NETTVERK FOR FORURENSET GRUNN OG SEDIMENTER», siden navnet «Miljøringen» alene ikke er selvforklarende.
– symbolet er for ulike typer/lag av grunn: Vann, vegetasjon, jord og stein.
– symbolet symboliserer også forening – da flere ulike linjer forenes.
– symbolet drar blikket mot navnet»
 
Miljøringen og Ruben Larsen vil samarbeide om noen justeringer.

 

2. plassen gikk til student Eirik D. Neerland som går fjerde år på NTNU og er innrullert ved et masterprogram i miljøtoksikologi. Her er det dessverre ingen premie, men forslaget fortjener likevel hederlig omtale.

 

2. plass

Eirik D. Neerlands egne tanker om forslaget sitt: «Selve emblemet er en sirkel som ender i et blad, noe jeg synes gjenspeiler navnet, Miljøringen. Jeg gikk med vilje inn for et enkelt motiv, som lett kan printes med og uten farge, og skal være mulig å bruke til bruk på tekstiler og annet promomateriale. Skrifttypen er også en viktig faktor i å bygge merkevaren. Her har jeg gått for en av de klassiske skrifttypene, Optima, som er klassifisert som en humanistisk type. Den er elegant uten å bli for arkaisk, men moderne nok til å bli lagt merke til». 

 

 

3. plassen gikk til Hanna Danielsen som er biologistudent ved Universitetet i Tromsø. Her er det dessverre heller ingen premie, men forslaget fortjener hederlig omtale.

 

 

3. plass

 

Hanna Danielsen forklarer logoen slik: «Spiren er symbol på nyskapning/tenkning og vekst, og har et organisk preg som skaper positive miljø-assosiasjoner. Det blå i bunn er inspirert av en dråpe som treffer en vannoverflate og symboliserer renhet, og får med det at dere også arbeider i marin sektor slik jeg forstår det. Den svarte ringen er nettveket, og den mindre ringen kanskje selve organisasjonen Miljøringen? Jeg håper dere liker forslaget! Det var et artig avbrekk i eksamenslesingen i alle fall».

Comments are closed.