Stilling ledig som Miljørådgiver hos NIRAS Norge i Drammen

 

Er du klar for en miljøfaglig utfordring?

NIRAS Norge har etablert seg med kontorer i Drammen, Oslo og Stavanger, og vi har en voksende kundeportefølje innenfor privat og offentlig sektor. Vår kompetanse dekker de fleste miljøområder med spesialister innenfor grunn- og grunnvannsforurensning, forurensning knyttet til utslipp fra industri, miljøsanering og utslippstillatelser, og oppfølging av tillatelser for industri.

Vi har mange nye og spennende prosjekter på gang, og ønsker derfor en målrettet og engasjert miljørådgiver i vårt team. Oppgavene du vil møte hos oss er faglig utfordrende og vil kreve innovativ tenkning.

NIRAS Norge har blant annet som de første i Norge designet, prosjektert, bygget og driftet en rekke renseanlegg for PFOS-forurenset grunnvann.

Vi har behov for en erfaren miljørådgiver med evnen til å tenke nytt. Du brenner for å finne nye løsninger på gitte problemstillinger og kan jobbe både selvstendig og godt i team.

 

Din profil

 

  • Du har en høyere miljørelatert utdannelse
  • Du har 5-10 års arbeidserfaring som miljørådgiver
  • Du er en åpen og utadvendt person
  • Du besitter en sterk miljøfaglig kompetanse
  • Du har erfaring med prosjektarbeid, prosjektledelse og kundekontakt
  • Du har et brennende ønske om å være med i utviklingen av miljøavdelingen i NIRAS Norge
  • Du har gode samarbeidsevner, et godt humør og vil tilføye teamet mange gode ideer

 

Du blir en del av den internasjonale forretningsenheten til NIRAS, med over 300 medarbeidere innenfor miljøområdet. Til daglig vil du sitte i miljøteamet i Drammen med 12 ansatte, men med faglig utveksling av kompetanse og prosjekter med Stavangerkontoret, så vel som våre avdelinger i Danmark og Sverige.

Vi tilbyr 
NIRAS Norge er en dynamisk virksomhet i vekst. Vi leverer tjenester som er bærekraftige og nyskapende innenfor miljø- og energiområdet. Våre verdier ”Vi lytter, vi lærer og vi leverer” er ikke noe vi bare sier, men måten vi arbeider på!

 

Organisasjonen understøtter tverrfaglig samarbeid med fokus på kunden. Derfor består våre forretningsenheter av høyt spesialiserte medarbeidere med meget forskjellig bakgrunn. Vi setter sammen våre prosjektgrupper på tvers av geografi og stiller alltid med størst faglig tyngde. Kundene og markedet er tenkt inn i vår organisasjon. Det gjør at vi alltid har fingeren på pulsen!

  • Vi har et velfungerende, uformelt og utviklende arbeidsmiljø, hvor vi legger vekt på lagånd, åpenhet, riktig og ærlig kommunikasjon. Vi tilbyr deg en utfordrende jobb med gode ansettelsesforhold, inkl. gode pensjonsavtaler, personalforsikring og et fleksibelt valg av personalgoder.

Kontakt oss gjerne

Vil du vite mer om stillingen, er du velkommen til å kontakte daglig leder Eivind Bøe, telefon 95057565.

Send søknad og CV senest 29. april. Intervjuer vil bli avholdt fortløpende.

Comments are closed.